X
تبلیغات
رایتل
شنبه 3 تیر‌ماه سال 1385
کاهش فشار خون با مصرف سویا

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در رژیم غذایی خود از سویا مصرف می‌کنند نسبت به افرادی که کربوهیدرات‌ها را بیشتر مورد استفاده قرار می‌دهند فشار خون کمتری دارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری نوول .ا . بی . اس ،پژوهشگران دانشگاه برسیتول در انگلستان با بررسی 302 فرد 40 تا 64 سال دریافتند که مصرف روزانه 40 گرم سویا فشار خون را کاهش می دهد .
به اعتقاد پژوهشگران پروتئین سویا حاوی مقدار زیادی ماده آرژنین است که پیش ساز اکسید نیتریک گشاد کننده قوی رگها است به همین جهت پژوهشگران پروتئین سویا را به عنوان یک درمان بی خطر و موثر برای فشار خونهای بالا معرفی کرده اند.

منبع:keshavarzejavan.com