تقویت سیستم ایمنی بدن با روغن سبوس برنج

نتایج مطالعات نشان داده است: روغن سبوس برنج به دلیل غنی بودن از مواد آنتی اکسیدان موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

میترا زراتی کارشناس ارشد تغذیه و استاد دانشگاه در این باره به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران واحدعلوم پزشکی ایران، گفت: از سال‌های بسیار دور در کشور چین از این روغن جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی از جمله سیب‌زمینی استفاده می‌شود، این روغن غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی نظیر توکوفرول، اوریزانول و توکرتری انول است.

وی ادامه داد: اسیدهای چرب موجود در این روغن مشابه روغن بادام زمینی است و در هنگام استفاده از آن در سرخ کردن مواد غذایی، طعم دلپذیر به مواد غذایی می‌دهد.

زراتی به خاصیت‌های دو آنتی اکسیدان به نام‌های اوریزانول و توکرتری انول اشاره کرد و گفت: اوریزانول سبب کاهش چربی بد (LDL) و افزایش چربی خوب (HDL) می‌شود و توکرتری انول نیز مشتق از ویتامین E است که تحقیقات ثابت کرده، این ویتامین خاصیت ضد سرطانی بسیار قوی دارد.

وی در ادامه وجود این آنتی اکسیدان‌ها را در روغن سبوس برنج عامل دیرتر تند و فاسد شدن آن دانست و تصریح کرد: در کشورهایی مانند ایران که غذای پایه، برنج است، می‌توان از سبوس برنج این نوع ماده غذایی روغن تهیه کرد و همچون روغن زیتون در انواع سالاد مورد استفاده قرار داد.