حبوبات و ماهی برای قلب مفید هستند
images/20070507/fish-food.jpg
 
جام جم آنلاین: تحقیق نشان داد غذاهای دارای حبوبات و ماهی بیشترین تاثیر را در ممانعت از ابتلا به بیماری قلب دارند. 
محققان آمریکایی می گویند ماهی و حبوبات دارای چربی سیر کننده ، بهتر از غذاهایی هستند که دارای روغن زیتون و گردو هستند.
لورانس رودیل، رئیس گروه تحقیق دانشگاه وک ورست گفت: غذاهایی خالی از مواد چربی ساز دارای کلسترول بهتر از روغن های سیرکننده هستند.
محققان گفتند: با آن که هر دو نوع این چربی ها برای بدن مفید هستند اما توصیه می شود از روغن هایی استفاده شود که به طور مستقیم سیرکننده نباشند.