| ||
جام جم آنلاین: تحقیق نشان داد غذاهای دارای حبوبات و ماهی بیشترین تاثیر را در ممانعت از ابتلا به بیماری قلب دارند. محققان آمریکایی می گویند ماهی و حبوبات دارای چربی سیر کننده ، بهتر از غذاهایی هستند که دارای روغن زیتون و گردو هستند. لورانس رودیل، رئیس گروه تحقیق دانشگاه وک ورست گفت: غذاهایی خالی از مواد چربی ساز دارای کلسترول بهتر از روغن های سیرکننده هستند. محققان گفتند: با آن که هر دو نوع این چربی ها برای بدن مفید هستند اما توصیه می شود از روغن هایی استفاده شود که به طور مستقیم سیرکننده نباشند. |