X
تبلیغات
رایتل
دوشنبه 16 مهر‌ماه سال 1386
تاثیر آوکادو در جلوگیری از سرطان دهان
:محققان آمریکایی مواد مغذی را در آوکادو یافته اند که به مهار سلولهای سرطانی دهان کمک می کند.
به گزارش ساینس دیلی ، تحقیقات نشان داده اند این مواد مغذی موجود در قابل دسترس ترین نوع آوکادو به نام Hass موجب مرگ برخی سلولهای سرطانی و جلوگیری از تبدیل شدن سلولهای پیش سرطانی به سرطان واقعی می شود.
به گفته محققان دانشگاه اوهایو این اولین مطالعه ای است که در زمینه تاثیر ضد سرطانی آوکادو انجام شده است.
گرچه این مطالعه بر سرطان دهان متمرکز بوده اما شاید در مورد انواع دیگر این بیماری نیز مشاهده شود.
مواد شیمیایی گیاهی یا فیتوکمیکال های استخراج شده از آوکادو راههای سیگنال دهنده چندگانه را مورد هدف قرار داده میزان اکسیژن واکنشگر داخل سلول ها را افزایش داده به این ترتیب منجربه مرگ لایه های سلولی پیش سرطانی می شوند درحالی که به سلولهای سالم آسیبی نمی رسانند.
آوکادو سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی مفید شامل ویتامین C ، فولات ف ویتامین E ، فیبر و چربی های غیر اشباع است.