کتاب تکنولوژی غلات (اصول مقدماتی برای دانشجویان رشته ی کشاورزی)
نویسنده : ن.ل.کنت مترجم : نیکو آراسته
دراین کتاب اهمیت غلات مختلف و فراورده های انها بعنوان اقلام اصلی غذائی و ارتباط ارزش غذائی با ترکیبات شیمیائی آنها نشان داده شده است . به تشریح ساختمان دانه های غلات پرداخته است و فراورده های جانبی و موارد مصرف آنها نیز توضیح داده شده است.
با سلام!
وبلاگ بسیار زیبا و در شان گروه زراعت تدارک دیده اید.
ایام بهکام و موفق باشید.
ورودی هشتاد و....
سلام. به طور اتفاقی به وبلاگ شما برخوردم. بسیار خوشحالم که این همه شور و شوق و سلیقه رو در شما می بینم. قطعا علم و دانش ، باید همواره در دستان کسانی چون شما باشد تا علاوه بر یادگیری آن با عشق، در راه یاد دادن و آموزش آن نیز از تکنولوژی های روز بهره گیری می نمایند و این نیز خود، جز با عشق و شوری دوچندان حاصل نخواهد شد. برایتان آرزوی موفقیت روزافزون دارم.